Tag Archives: energjisë

by in News, Power, Publication

3 teknologjitë për të zvogëluar përdorimin e energjisë

Ndërtimet me efiçencë energjitike janë zgjidhja më e mirë dhe më e përballueshme për adresimin e ndryshimeve klimaterike dhe uljen e emetimeve të karbonit. Megjithatë, ajo është aq e promovuar shpesh nga diskutimet në lidhje automjetet elektrike dhe paneleve diellore. Duke qenë se ndërtesat cilësore janë një investim i madh financiar ju ofrojnë banorëve përfitime […]