in Events

Panairi nderkombetar Ndertime “Construction Albania 2013”

Në vitin 2013, panairi NDËRTIME në Tiranë, hap dyert e tij nga data 28 deri me 30 Mars, me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, me sigurinë se tashmë përbën panairin shumëtematik për sipërmarrjet e Industrisë së Ndërtimit dhe Energjetikës që janë aktivë në Shqipëri por dhe më gjerësisht në Ballkanin perëndimor. Duke patur […]