Tregu Energjetik Evropa Juglindore 2012

Tregu Energjetik Evropa Juglindore 2012

Me 06.09.2012 ne Prishtine, Kosove

Sektori i energjisë së Evropës Juglindore është çelës për rritje ekonomike rajonale, rritje prosperiteti dhe njëkohësisht hapës i derës në rrugën për në Bashkimin Evropian, duke marrë parasysh që përmes resurseve natyrore në Evropën Juglindore ofrohen mundësi të shumta për investime. Evropa Juglindore përmes themelimit të Komunitetit të Energjisë obligohet t’i përmbushë direktivat evropiane të energjisë, gjë që i ballafaqon pjesëmarrësit e tregut me sfida të mëdha.

 

Tregu Energjetik Evropa Juglindore 2012 vë në dispozicion një platformë mbi të cilën vendimmarrësit nga ekonomia energjetike dhe politika mund të shkëmbehen drejtpërdrejtë me njëri-tjetrin në lidhje me sfidat aktuale, mundësitë e investimeve dhe trendet e së ardhmës. Gjithqka sillet rreth këtyre temave:

 

  • Tregjet e nesërme të energjisë në Evropën Juglindore – kah është duke shkuar rrugëtimi?
  • Sfida aktuale dhe implementimi i obligimeve të liberalizimit
  • Potencialet e energjive të ripërtëritshme dhe efiçienca e energjisë
  • Shembuj të projekteve të realizuara ose të projekteve të planifikuara për gjenerim,    shpërndarje dhe efiçiencë të energjisë në Evropën Juglindore
Këtu mund të shkarkoni Flyer-in e konferencës:
Këtu mund të regjistroheni ne konferencë:

 

Kontakte
evroenergie L.L.C
Ferat Dragaj Nr. 4
10000 Prishtinë
Kosovë
Telefoni: +381(0)38 223 481
Telefaksi: +381(0)38 223 482
E-Mail: info@evroenergie.com

Related Post

Corinth Pipeworks to provide pipes for Greek secti... Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) awarded a contract to Corinth Pipeworks S.A. who will provide approximately 495km of 48” diameter line pipes for the ...
Azerbaijan is knocking strongly on Europe’s doors.... Azerbaijan is enhancing its role in improving the energy security of Europe and strengthening its position in the European energy markets. Azerbaija...
Albania Builds on PENETRON for First Waste-to-Ener... In June 2017, Albania inaugurated its first waste-to-energy plant in Elbasan, which will almost eliminate the community’s landfill problem. PENETRON A...
What Does Greek Crisis Mean for Azerbaijan’s Energ... The near collapse of Greece’s economy has raised pressing questions for energy power Azerbaijan, which had viewed the country as a potential turbo boo...
Southern Gas Corridor, response to EU energy secur... The Southern Gas Corridor should be steered at the highest political level in Europe and Belgium, in addition to Azerbaijan. Marc Verwilghen, the for...
share