Panairi nderkombetar Ndertime “Construction Albania 2013”

Në vitin 2013, panairi NDËRTIME në Tiranë, hap dyert e tij nga data 28 deri me 30 Mars, me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, me sigurinë se tashmë përbën panairin shumëtematik për sipërmarrjet e Industrisë së Ndërtimit dhe Energjetikës që janë aktivë në Shqipëri por dhe më gjerësisht në Ballkanin perëndimor.

Duke patur parasysh se nga qeveria Shqiptare është hartuar Strategjia Kombëtare e Energjisë (National Energy Strategy) dhe është tashmë në fuqi Plani Kombëtar i Efikasitetit të Energjisë në përputhje me Direktivën Europiane, ndërsa ka përfunduar projekt ligji mbi politikat dhe masat e shtetit në lidhje me performancën e përgjithshme të burimeve të rinovueshme të energjisë, organizojmë në kuadrin e panairit NDËRTIME & ENERGJI SHQIPËRI 2013 konferencën:

 

« MODERNIZIMI I BURIMEVE TË RINOVUESHME TË ENERGJISË »

E Enjte 28 Mars 2013

Salla e Konferencave të Qendrës së Panaireve PALLATI I KONGRESEVE

 

 • Instalimi i Burimeve të Rinovueshme të EnergjisëLegjislacioni / Kuadri Ligjor / Licencimi
 • Energji DielloreReformimi i Sistemeve Diellore të ngrohjes të ujit.Kuadri institucional për funksionimin e sistemeve fotovoltaike.
 • Performanca e Energjisë së NdërtesaveNxitje për pronarët për mburojën e energjisë së godinave
 • Energji HidroelektrikeRinovim & Ndërtim i Hidrocentraleve
 • Energji e ErësMullinjtë me Erë – Zbatimi i Kontratave të Koncesioneve
 • BiokarburanteNdërtim & funksionim i Njësive të Shfrytëzimit të Biomasës
 • Konkluzione & Shënime

Si folës kryesor të konferencës janë ftuar përfaqësues të qeverisë, nga institucione dhe organizata, si dhe gjithashtu dhe përfaqësues të kompanive ndërkombëtare që kanë marrë përsipër projekte të punëve publike si dhe ndërtues të projekteve private të energjisë.

EKSPOZIME

 

MATERIALE NDËRTIMI
 • Beton
 • Produkte prej Çimentoje
 • Materiale të Ngurta / Mortar
 • Sisteme dhe Aplikacione Ndërtimi të Thatë
 • Kimikatet / Aditivë / Përmirësues
 • Çelik për Armaturë
 • Guna / Kraharor Kundër Tërmetit / Rrjeta
 • Materiale Ndërtimi
 • Tulla / Tjegulla
 • Hidroizolime me lesh-guri
 • Suva me ngjyrë
 • Bojra / Llaqe
 • Llaqe / Ngjyra të thata
 • Materiale Riparimi / Ngjitëse
 • Çati
 • Armatura / Profile / Skela
 • Industria Çimentos
 • Uzina Çeliku
 • Makineri Ndërtimi
MATERIALE IZOLUESE
 • Materiale Izoluese / Hidroizoluese
 • Materiale Izolimi Zhurme / Barriera zhurme
 • Sisteme Izolimi të Brendshme Termik e
 • Veshje Ndërtimesh
 • Çati Metalike
PARAFABRIKATA
 • Shtëpi të parafabrikuara
 • Ndërtim Bioklimatik
 • Ndërtime Komposite
 • Banesa prej Druri
 • Shtëpi Energjike
 • Ndërtim Ekologjik
 • Aplikacione të Renda të Parafabrikuara me Beton të Armuar
 • Metal /Godina Industriale / Depo
 • Panele Izolimi Termik
 • Patios / Hapësirë Kornize
 • Sisteme Parkingu / Hangar
 • Makineri Prerje & Përpunimi të Metaleve
 • Sisteme Lëvizëse Strehimi (Strehimore,tipi Trochovilles, Kapelë)
NDËRTIME DRURI
 • Banesa prej Druri / tipi Bungalows
 • Materiale Ndërtimore Druri (Shkallë, Parke etj)
 • Çati Druri
 • Korniza / Dyer / Dritare
 • Kuzhina / Dollap
 • Sipërfaqe Dekorative
 • Ndërtime të Veçanta Druri
 • Lëndë Drusore për Ndërtim
DYSHEME & VESHJE MURI
 • Mermer / Granit
 • Pllaka – Gurë Natyralë dhe Artificialë
 • Pllaka Dyshemeje – Muri / Cotto
 • Parket / Veshje
 • Dysheme Laminati
 • Dysheme Melamine
 • Dysheme të stampuara
 • Orthomarmarosis
 • Dysheme Industriale
 • Lëndinë Natyrore dhe Artificiale
 • Tapet
DEKORIM
 • Çati
 • Sisteme mbrojtje nga drita / Tenda
 • Tjegulla / Tarraca
 • Materiale Dekorative
 • Bojra / Stile
 • Ndërtime prej Gipsi
 • Tavane të Varur
 • Ndërtime ΙΝΟΧ
 • Stile / Materiale
 • Shkallë
 • Mozaikë
 • Oxhaqe / BBQ
 • Perde xhami / Tulla xhami / Xham i ngjyrosur
 • Kangjella Alumini / Hekuri
 • Skulptura
 • Pishina /Mobilje Kopshti / Bamboo
 • Ndriçim Arkitektonik
 • Zbatime Skulpturore Mermeri
 • Studim /Arkitektonikë / Ndërtim Obori
 • Lëndinë Natyrore dhe Artificiale
DEKORIM I BRENDSHËM
 • Studime Konfigurimi të Ambjenteve të Brendshëm
 • Dysheme, Dyer, Doreza
 • Tabela xhami
 • Dekorime prej Gipsi
 • Ndriçim, Abazhurë
 • Mobilje Banesash
 • Copë Mobilimi, Perde, Lino
 • Qelim, Qilima
 • Letër Muri
DRITARE / PROFIL ALUMINI
 • Korniza Alumini
 • Dyer dhe Dritare Sigurie
 • Sisteme Mbrojtje nga Djelli / Grila
 • Rula dhe Rrjeta kundër Insekteve
 • Ndërtime Alumini / Ndarëse
 • Veshje Godinash
 • Pajisje / Mekanizma
KUZHINË / BANJO
 • Mobilje Kuzhine
 • Mobilje Banje
 • Hidrosanitare
 • Sauna – SPA
 • Aksesor për Banjo
 • Kabina Jacuzzi
PAJISJE / AUTOMATIZIME
 • Ashensor
 • Dyer garazhi / Platforma
 • Shkallë Lëvizëse
 • Sisteme Qendrore Pastrimi
 • Pajisje Elektrike
 • Automatizime / Remote
 • Pajisje Mekanologjike
 • Ndriçimi
 • Sisteme Sigurie / Alarme
TEKNOLOGJIA
 • Program Teknik
 • Makineri dhe Pajisje Matje
 • Pajisje Kontrolli Cilësor
 • Metalurgji
 • Shkrirje
 • Pajisje Metalike
 • Pajisje Hidraulike
 • Analizator
 • Pajisje Industriale dhe Aparatura
 • Automatizimi dhe Robotikë
 • Pajisje Elektronike dhe Elektrike
 • Plastike & Industri Kimike
 • Prodhues – Industri
 • Ndërtues
 • Telekomunikacionet
BURIME TË RINOVUESHME TË ENERGJISË
 • Energji e Erës
 • Gjenerator Ere
 • Fuqi Hidroelektrike
 • Energji Diellore
 • Sisteme Alternative të Energjisë
 • Sisteme Energjike Diellore
 • Sisteme Diellore Fotovoltaike
 • Projektimi Bioklimatik
 • Sisteme Pasive Diellore
 • Fotovoltaike
 • Ftohje & Ngrohje nga BRE
 • Inverter
 • Biomasa
 • Biogaz
 • Energji Gjeotermike
 • Pilulë
 • Biokarburant
 • Burime Alternative të Energjisë
 • Lëndë Djegëse alternative
 • Hidrogjen
 • Rikuperim Energjie
 • Konvertim Energjie
BURIME KONVENCIONALE TË ENERGJISË
 • Nafte
 • Gaz Natyror
 • Impiante Gazi Natyror
 • Aparatura Gazi Natyror
 • Tuba Gazi Natyror
 • Kaldaja gazi
 • Djegës gazi natyror
PAISJE ENERGJITIKE
 • Ngrohje – Ftohje – Ventilim
 • Tuba ajri
 • Perde Ajri
 • Pompa të Nxehtit
 • Automatizimi i Ngrohjes Qendrore & Të Ajrit të Kondicionuar
 • Alternues Ngrohje
 • Trupa Termike / Radiator
 • Boljer Dushi
 • Depozita ngrohje
 • Kaldaja
 • Pajisje Kondicionimi & Aparatura
 • Qarkullues Uji
 • Kaldaja Ngrohje Qendrore
 • Aparatura & Pajisje Ventilimi
 • Aparatura & Pajisje Pastrimi të Ajrit
 • Aparatura Ftohëse
 • Tuba Ngrohje Qendrore & Komponent
 • Ngrohje Dyshemeje
 • Komponent njësive ngrohëse
 • Matës kalorish
 • Oxhaqe
 • Veshje / Mekanizma për oxhaqe
 • Vatra oxhaqesh
 • Jonizues
 • Radiator
TEKNOLOGJI EKOLOGJIKE
 • Kursim i Energjisë
 • Përpunimi i Ujit dhe Kanalizimeve
 • Menaxhimi i Integruar i Mbeturinave
 • Koleksionimi & Transporti i Mbeturinave
 • Restaurimi i Mjedisit
 • Teknologji Për Pastrimin e Ajrit
 • Shërbime Ambjentale
PROGRAM
 • Programet e Projektimit & Dizajnit
ΤË REJA
PAJISJE PËR RESTORANTE
KAFE & PAJISJE PËR HOTELE
 • Pajisje për Hotele
 • Sallone
 • Makineri & Pajisje për Restorante (Foodservice)
 • Pajisje Tavoline

 

 

New Genesis group

PANAIRE • KONFERENCA • NDËRTIM I FAQEVE TË INTERNETIT

312 Vouliagmenis Av., 17343 Ag. Dimitrios, ATHENS – GREECE  
Tel. Greece: +30 210 97.64.118 •
Tel. Cyprus: +357 966 78.532   Fax: +30 210 97.64.119

Email: info@newgenesis.gr
web site: www.newgenesis.g

________________________________

 A.E.A. – Albania Energy Association
PO Box 2424/1 • Blv. Zogu1 , 1001 • Tirana • Albania
Mobile: +355 67 2043806 • Phone : +355 69 6079345
info@aea-al.org • aea@aea-al.org • www.aea-al.org

 

 

Related Post

World Bank Agrees $800 mln loan for Turkey, Azerba... The World Bank’s board of directors approved loans of $400 million each for Turkey and Azerbaijan, for the Trans-Anatolian Natural Gas Pipeline (TANAP...
Albanian Prosecutors to Quiz Former Energy Chief The former director of Albania’s electricity distribution network operator, Arben Seferi, is being referred to prosecutors on suspicion of costing t...
Rising energy demand Rising energy demand According to the European Commission’s Baseline business-as-usual scenario, electricity demand will increase 52% between 2000 an...
China set to do deals in Poland and Serbia A series of agreements in areas ranging from trade to civil aviation will be on the table during President Xi Jinping’s upcoming visit to Serbia and P...
share