INTERMIN SRL

INTERMIN SRL

INTERNIMElaborazione e aggiornamento schede paese con raccolta dei principali indicatori economici e produttivi. Ricerca selezione di opportunità di gare pubbliche con successiva presentazione delle stesse alle aziende di settore. Assistenza alle imprese in ogni fase delle istruttorie riferite alle gare e alle trattative dirette, inclu­se la contrattualistica e le costituzioni di joint-ventures locali. Attività giuridica comparata.

INTERMIN SRL
Via Tuscolana 339 – 00181 Roma
0039 06 70614535
0039 06 70302660
info@swiss-group.eu
www.swiss.group.eu


Asistencë për sipërmarrjet italiane. Operon si General Consulting në 23 vende të huaja. Kryen këto funksio­ne kryesore: – Përgatitje dhe përditësim i skedës për vendin përkatës me mbledhjen e treguesve kryesorë ekonomikë dhe prodhues; – Kërkim dhe përzgjedhje e mundësisë së pjesëmarrjes në tenderim publik dhe prezantim i tyre tek sipërmarrjet; – Asistencë sipërmarrjeve në çdo fazë përgatitore në lidhje me tenderat dhe traktativat e drejtpërdrejta, përfshi fazën e hartimit të kontratave dhe krijimin e joint-ventures vendase; – Aktivitet juridik krahasimor.

Related Post

Albanian Officials Sued for Loss-Making Energy Dea... The energy minister and state attorney are being sued over an agreement to resolve a dispute they signed with power giant CEZ which allegedly cost the...
Race to renewable: five developing countries ditch... Costa Rica Costa Rica is well on its way to becoming the first developing country to have 100% renewable electricity. Thanks to our hydro, wind and g...
TransAtlantic Petroleum Provides Operational Updat... HAMILTON, Bermuda, Oct 01, 2015 (GLOBE NEWSWIRE via COMTEX) -- TransAtlantic Petroleum Ltd. (nyse mkt:TAT) (TNP) (the "Company" or "TransAtlantic") t...
Statoil to leave TAP gas pipeline project – ... Norway's Statoil is to sell its 20-percent stake in the Trans Adriatic Gas Pipeline (TAP) project that will carry gas from Azerbaijan to Europe, the p...
EU dreams of Iranian gas to break dependence on Mo... The EU is hoping future gas imports from Iran can break its dependence on Russia as prospects grow for a nuclear deal that would include lifting san...
share