evroenergie SH.P.K.

evroenergie SH.P.K.

Shërbime konsulente dhe Nearshore- Outsourcing

evroenergie SH.P.K. me seli në Prishtinë, Republika e Kosovës i takon kompanisë së pavarur gjermane energieweit grup me seli në Gjermani, e cila me mëse 250 punëtorë ofron një portfolio të gjërë të shërbimeve mbështetëse me vlerë për ekonominë energjetike. Ne si Grup posedojmë ekspertizë të shkëlqyeshme dhe pervojë në implementimin e projekteve duke u bazuar në direktivat dhe standardet evropiane, si dhe ofrojmë zhvillimin e proceseve operative.

 

Ne ju ofrojmë shërbime konsulente të sigurta me cilësi të lartë lidhur me temat kyqe të ekonomisë energjetike në Evropën juglindore. Në bashkëpunim me ndërmarrjet simotra bofest consult GmbH dhe sapremium GmbH e përcjellim zhvillimin e këtyre tregjeve përmes projekteve të ndryshme. ( www.evroenergie.com )

Kontakt
evroenergie L.L.C
Ferat Dragaj Nr. 4
10000 Prishtinë
Kosovë

Telefoni: +381(0)38 223 481
Telefaksi: +381(0)38 223 482
E-Mail: info@evroenergie.com

Related Post

Albania gasification, interested expressed by SOCA... While TAP pipeline construction has started, Albania will become part of the international gas network, paving the need for gasification of the countr...
Interview Mark Hodgson, VP, Bankers Petroleum Al...     IRN interviews Mark Hodgson, VP, Business Development and Deputy General...
Pennine Petroleum Corporation, Albania’s oil... Pennine Petroleum Corporation announced that it has signed the main terms and conditions of a production sharing agreement for the Velca Block, in sou...
Albania Delays with one more Month the Onshore Oil... As it was made know in previous (mid May 2015) the AKBN in behalf of the Albanian Ministry of Energy invited all interested hydrocarbon companies, to ...
Italian Snam, Albanian Albgaz sign MoU on gas mark... Italian gas infrastructure company Snam and Albania’s gas infrastructure operator Albgaz have recently signed a memorandum of understanding (MoU) to d...
share