EUROPEAN ENGINEERING – CONSORZIO STABILE DI INGEGNERIA

EUROPEAN ENGINEERING - CONSORZIO STABILE DI INGEGNERIA

ingConsorzio di architettura e di ingegneria composto da aziende esperte in direzione lavori, ingegneria, pro­gettazione e consulenza. Studi di fattibilità, Progettazione preliminare, definitiva, esecutiva. Direzione lavori e contabilità. Collaudi. Pianificazione Urbanistica e Territoriale. Ingegneria civile ed architettura. Impianti di produzione energia da fonti rinnovabili. Gestione dell’iter amministrativo.

EUROPEAN ENGINEERING – CONSORZIO STABILE DI INGEGNERIA
Via Carlo Conti Rossini 26 – 00147 Roma
0039 06 5130028 / 5130287
0039 06 86985143
mail@europeanengineering.net


Është një konsorcium arkitekture dhe inxhinierie i përbërë nga kompani eksperte në drejtim punimesh, inxhinieri, projektim dhe konsulencë. Studime fizibiliteti, projektime paraprake, përfundimtare, ekzekutive. Drejtim punimesh dhe kontabilitet. Kolaudim. Planifikim Urbanistik dhe Territorial. Inxhinieri ndërtimi dhe arkitekturë. Impiante për prodhimin e energjisë nga burime të rinovueshme. Menaxhim i praktikave admi­nistrative.

Related Post

VKM Nr. 87 dt. 16.01.2008 VENDIM Nr.87, datë 16.1.2008 PËR DISA NDRYSHIME DHE SHTESA NË VENDIMIN NR.27, DATË 19.1.2007 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE "PËR MIRATIMIN E RREGULL...
Two more 2 MW PV project proposals submitted to Al... The Albanian Ministry of Energy and Industry has received two more proposals for PV projects with a capacity of up to 2 MW. The projects, which will l...
Gazprom Announces New Gas Supply Route under Black... Russian energy giant Gazprom has said it signed a memorandum with Italy's Edison SpA and Greece's DEPA SA on gas deliveries. In a press statement, ...
Missionaries Help Flood Victims in Ghana Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in f...
Woodfuel for heat Woodfuel for heat What is Woodfuel? Woodfuel for heat is woody fuel that is burned to generate energy for space heating or hot water. Woodfuel in...
share