DIVA ERIS – INTERNATIONAL MARKETING CONSULTANTS, S.a.s.

DIVA ERIS - INTERNATIONAL MARKETING CONSULTANTS, S.a.s.

DE-logoConsulenza alle imprese italiane in diversi settori, penetrazione nuovi mercati strategici, attivazione di strut­ture produttive all’estero. In veste di Amministratore delegato di Fiera del Levante Servizi ha progettato il nuovo format della Fiera del Levante all’estero, specializzando l’evento sui temi dell’ecologia e delle ener­gie rinnovabili e realizzando diverse edizioni in Albania, Macedonia e Montenegro.

DIVA ERIS – INTERNATIONAL MARKETING CONSULTANTS, S.a.s.
Via Tridente 2b c/o Cna Bari & Puglia – 70125 Bari
0039 080 9901099
mail@divaeris.info
www.divaeris.info


Konsulencë kompanive italiane në sektorë të ndryshëm, depërtim në tregje të reja strategjike, aktivizim i strukturave prodhuese jashtë vendit. Me cilësinë e Administratorit të deleguar të Fiera del Levante, ka projektuar formatin e ri të Fiera del Levante jashtë shtetit, duke e specializuar këtë ngjarje mbi temat e ekologjisë dhe energjive të rinovueshme dhe duke realizuar edicione të ndryshme në Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi.

 

Related Post

Azerbaijan is knocking strongly on Europe’s doors.... Azerbaijan is enhancing its role in improving the energy security of Europe and strengthening its position in the European energy markets. Azerbaija...
Bankers Petroleum provides operational update for ... Bankers Petroleum Ltd. (TSX: BNK, AIM: BNK) is pleased to announce the Company's second quarter operational update. Production Average production ...
Shell bids to drill two Albanian onshore blocks A venture between Royal Dutch Shell and Canada’s Petromanas has applied to drill two onshore blocks in central Albania close to another promising well...
TAP vital to European energy security The Trans-Adriatic Pipeline project, which envisages the transportation of gas from the second stage of development of Azerbaijan's giant Shah Deniz g...
Ligji Nr.9663 dt. 18.12.2006 i azhornuar – P... LIGJ Nr. 9663, datë 18.12.2006 i azhornuar * Ndryshuar me ligjin nr.9995, date 22.09.2008 ** Ndryshuar me ligjin nr.10137, date 11.05.2009 *** Ndr...
share