News


21
Feb 2014

Mesazh Optimist për të ardhmen & Bashkëpunimin Tregtar! Panairi Ndërkombëtar NDËRTIME SHQIPËRIA 2013 përfundoi me përshtypje pozitive, partneritete tregtare dhe optimizëm për marrëveshje të ardhshme. Gama e gjerë dhe cilësia e lartë e produkteve të ekspozuara nga 4 vende të ndryshme, Greqia, Shqipëria, Kosova dhe Italia, plotësuan kërkesat e vizitorëve të cilët kishin mundësinë për të filluar bashkëpunime të reja dhe marrëveshje tregtare me ekspozuesit. Vizitorët vinin, përvec Shqipërisë dhe Greqisë, nga Kosova, Mal i Zi dhe Shkupi, duke arritur me këtë mënyrë, objektivin, që Panairi të përbëjë qendrën e Ballkanit Perëndimor......

Read More


SOUTH-EAST EUROPEAN ECO FORUM 29-31 May 2013, Sofia, Bulgaria

        From 29th to 31st May 2013 in Sofia (Bulgaria), the SEE Solar Exhibition and Energy Efficiency & Renewable Energy Congress and Exhibition will bring together top industry professionals. The Forum & Exhibition are a platform for market exploration of the Region, up-to-date...


Read More

Albania Biomass

The term biomass covers a wide variety of both fuel and conversion technologies. Usually, the term biomass refers to woody or agricultural products being converted into useful energy through different conversion technologies (Ecofys BV...


Read More

DEVELOPING NEW MARKETS FOR ECO-INNOVATION

To stay at the forefront of global competition with a strong technological base and industrial capabilities, increased strategic investments in research, development, validation and piloting are required in sustainable and green innovative solutions for...


Read More

Page 17 of 20« First...10...1516171819...Last »