BERNA COSTRUZIONI SRL

BERNA COSTRUZIONI SRL

logo (1)Settore delle costruzioni di edifici civili ed industriali, lavoro di restauro, acquedotti, fognature, opere fer­roviarie, lavori forestali, movimento terra, lavori stradali, lavori di verde agricolo e pubblico, installazione di sistemi elettronici di protezione, distribuzione energia elettrica etc.

BERNA COSTRUZIONI SRL
Via Crocifisso 15 – 89128 Reggio Calabria
0039 0965 685026 0039 0965 683039 info@bernacostruzioni.it
www.bernacostruzioni.it


Ndërtime civile dhe industriale, restaurim, ujësjellës, kanalizime, vepra hekurudhore, punime pyjore, lëv­izje dherash, punime rrugore, punime për gjelbërimin bujqësor dhe publik, instalim i sistemeve mbrojtëse elektronike, shpërndarje e energjisë elektrike etj.

Related Post

VKM Nr. 27 dt. 19.01.2007 VENDIM Nr. 27, datë 19.1.2007 PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutë...
Italian Snam, Albanian Albgaz sign MoU on gas mark... Italian gas infrastructure company Snam and Albania’s gas infrastructure operator Albgaz have recently signed a memorandum of understanding (MoU) to d...
Socar is running into problems concerning Desfa Azerbaijan's state energy company Socar is running into problems concerning its stake in Greece's natural gas grid operator, Desfa, with the Greek par...
Greece, Bulgaria ink IGB gas pipeline, LNG termina... Athens is turning to Sofia in an attempt to re-establish its position in the region, top policy expert tells New Europe. Greece and Bulgaria agreed t...
Tbilisi brings together Azerbaijani, Turkish and G... Tbilisi is hosting a trilateral meeting of Azerbaijani Foreign Minister Elmar Mammadyarov, Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu and Georgian Fore...
share