Author Archives: AEAAEA

Rusia, BE-ja dhe diplomacia e gazsjellësit Kaspik
in Publication

Rusia, BE-ja dhe diplomacia e gazsjellësit Kaspik

Gjatë viteve të fundit, dëshmojmë një përkeqësim të rëndë të marrëdhënieve energjitike, ndërmjet Rusisë dhe Bashkimit Evropian (BE-së). Çështja mbi gazin, është një çështje tepër e rëndësishme, e lidhur ngushtë me përpjekjet e vazhdueshme nga...

0

December 14, 2015
China's 'Belt and Road' Reaches Europe
in News

China’s ‘Belt and Road’ Reaches Europe

China will build railways and ports in Central and Eastern Europe as part of its “Silk Road Economic Belt.” Chinese Premier Li Keqiang hosted 16 European leaders in Suhzou on Tuesday and Wednesday, for the...

0

November 26, 2015
Assessing the performance of natural bitumen from Albania
in News

Assessing the performance of natural bitumen from Albania

The market for high modulus asphalt mixes has become very competitive in recent years, most notably in the segment for bitumen additives. Written by Edith Tartari, MSc Eng, electronics engineer with Selenice Bitumi in Albania....

0

November 18, 2015
Transatlantic Petroleum to sell Albanian assets
in News

Transatlantic Petroleum to sell Albanian assets

On November 16, 2015, the Company’s Board of Directors authorized the immediate launch of a marketing process for the sale of all of the Company’s oil and gas assets and operations in Albania. While TransAtlantic...

0

November 18, 2015
TransAtlantic Petroleum Continues To Cut Costs
in News

TransAtlantic Petroleum Continues To Cut Costs

TransAtlantic Petroleum: OPEC Might Cut Production, But Company Continues To Cut Costs Summary The Albania Division is on the block for sale, or some definitive resolution and is in a company that is separate from...

0

November 12, 2015
Page 9 of 41« First...7891011...203040...Last »