Author Archives: AEAAEA

Tbilisi brings together Azerbaijani, Turkish and Georgian FMs
in News

Tbilisi brings together Azerbaijani, Turkish and Georgian FMs

Tbilisi is hosting a trilateral meeting of Azerbaijani Foreign Minister Elmar Mammadyarov, Turkish Foreign Minister Mevlut Cavusoglu and Georgian Foreign Minister Mikhail Janelidze. They are discussing relations between the three countries and joint regional projects,...

0

February 19, 2016
TAP awards contracts for Italy onshore construction
in News

TAP awards contracts for Italy onshore construction

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP) awarded a contract for the Engineering, Procurement and Construction (EPC) of the Pipeline Receiving Terminal (PRT) and a contract for the EPC of the onshore pipeline in Italy, TAP reported...

0

December 23, 2015
Rusia, BE-ja dhe diplomacia e gazsjellësit Kaspik
in Publication

Rusia, BE-ja dhe diplomacia e gazsjellësit Kaspik

Gjatë viteve të fundit, dëshmojmë një përkeqësim të rëndë të marrëdhënieve energjitike, ndërmjet Rusisë dhe Bashkimit Evropian (BE-së). Çështja mbi gazin, është një çështje tepër e rëndësishme, e lidhur ngushtë me përpjekjet e vazhdueshme nga...

0

December 14, 2015
China's 'Belt and Road' Reaches Europe
in News

China’s ‘Belt and Road’ Reaches Europe

China will build railways and ports in Central and Eastern Europe as part of its “Silk Road Economic Belt.” Chinese Premier Li Keqiang hosted 16 European leaders in Suhzou on Tuesday and Wednesday, for the...

0

November 26, 2015
Page 6 of 40« First...45678...203040...Last »