Author Archives: AEAAEA

IEA Small Hydro
in Partners

IEA Small Hydro

What is the Hydropower Implementing Agreement (HIA)? The Hydropower Implementing Agreement is a working group of International Energy Agency member countries and others that have a common interest in advancing hydropower worldwide. Countries that are...

0

October 10, 2012
evroenergie SH.P.K.
in Partners

evroenergie SH.P.K.

Shërbime konsulente dhe Nearshore- Outsourcing evroenergie SH.P.K. me seli në Prishtinë, Republika e Kosovës i takon kompanisë së pavarur gjermane energieweit grup me seli në Gjermani, e cila me mëse 250 punëtorë ofron një portfolio...

0

August 22, 2012
Tregu Energjetik Evropa Juglindore 2012
in News

Tregu Energjetik Evropa Juglindore 2012

Me 06.09.2012 ne Prishtine, Kosove Sektori i energjisë së Evropës Juglindore është çelës për rritje ekonomike rajonale, rritje prosperiteti dhe njëkohësisht hapës i derës në rrugën për në Bashkimin Evropian, duke marrë parasysh që përmes...

0

August 21, 2012
in AL Legislation

VKM Nr. 448 dt. 16.06.2010

VENDIM Nr.448, datë 16.6.2010 PËR DISA SHTESA NË VENDIMIN NR.27, DATË 19.1.2007 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE “PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE”, TË NDRYSHUAR Në mbështetje të nenit 100 të...

0

April 28, 2012
in AL Legislation

VKM Nr. 544 dt. 01.05.2008

VENDIM Nr.544, datë 1.5.2008 PËR NJË SHTESË NË VENDIMIN NR.27, DATË 19.1.2007 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE “PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE”, TË NDRYSHUAR Në mbështetje të nenit 100 të...

0

April 28, 2012
in AL Legislation

VKM Nr. 87 dt. 16.01.2008

VENDIM Nr.87, datë 16.1.2008 PËR DISA NDRYSHIME DHE SHTESA NË VENDIMIN NR.27, DATË 19.1.2007 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE “PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE”, TË NDRYSHUAR Në mbështetje të nenit...

0

April 28, 2012
in AL Legislation

VKM Nr. 104 dt. 28.02.2007

VENDIM Nr.104, datë 28.2.2007 PËR NJË SHTESË NË VENDIMIN NR.27, DATË 19.1.2007 TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE “PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE” Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe...

0

April 28, 2012
in AL Legislation

VKM Nr. 27 dt. 19.01.2007

VENDIM Nr. 27, datë 19.1.2007 PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 4 të nenit 5 të ligjit nr.9663, datë 18.12.2006...

0

April 28, 2012
Page 37 of 42« First...102030...3536373839...Last »