ATENA SRL

ATENA SRL

logoLaboratorio di ricerca di architettura, progettazione urbana, paesaggio e d’interni, con sede a Roma, è stato fondato da Marco Sardella e Rossana Atena nel 2005. Fornisce servizi di pianificazione urbanistica, archi­tettura, paesaggio, interior design, studi di fattibilità e consulenza in vari settori di lavoro con clienti interna­zionali. Atena s.r.l ha sviluppato progetti in Asia, Europa e USA, nel concreto nel 2015 – 1° premio ed incarico del concorso ristretto internazionale in 2 fasi in Albania, Orikum, del quale sta sviluppando la progettazione esecutiva; Tirana – 2009-2011: realizzazione del parco urbano di RunWay Park, Tirana.

ATENA SRL
Viale di Valle Aurelia 108 – 00167 Roma
0039 06 96520079
0039 06 96520079
info@atenastudio.it
www.atenastudio.it


Laborator kërkimesh arkitekture, projektimi urban, peisazhistik, me seli ne Romë, është themeluar nga Mar­co Sardella dhe Rossana Atena në 2005. Ofron shërbime të planifikimit urbanistik, arkitekturë, peisazhistik, interior design, studime fizibiliteti dhe konsulencë në sektorë të ndryshëm pune me klientë ndërkombëtarë. Atena s.r.l ka zhvilluar projekte në Azi, Europë dhe SHBA, konkretisht në 2015 – ka fituar cmimin e parë të konkursit ndërkombëtar në 2 faza në Shqipëri, Orikum, në të cilin po zhvillon projektimin ekzekutiv; Tiranë – 2009 – 2011; realizimin e parkut urban të RunWay Park, Tiran RunWay Park, Tirana.

Related Post

VKM Nr. 27 dt. 19.01.2007 VENDIM Nr. 27, datë 19.1.2007 PËR MIRATIMIN E RREGULLAVE TË VLERËSIMIT DHE TË DHËNIES SË KONCESIONEVE Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutë...
Albania’s GDP grows 2.82 pct in first quarte... * Albania GDP grows 2.82 pct in first quarter of 2015 * Financial sector and manufacturing boost growth (Reuters) - Albania's economy grew 2.82 perc...
Approved the law for the natural gas sector that p... Productive Activities Commission today approved the draft of the natural gas sector, which aims to improve the management of this strategic sector for...
Germany lends Albania 106 mln euros ahead of Merke... * Germany lends Albania 106 million euros for power, water * Deals signed before visit by German Chancellor Angela Merkel TIRANA, July 6 - Germany l...
Church Annual Donate Report On 2015 Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in f...
share