ASSET G.E.I.E

ASSET G.E.I.E

assetASSET GEIE opera nel campo della progettazione architettonica, urbanistica, strutturale, impiantistica, geo­logica, idrogeologica, geotecnica contando su uno staff di oltre 20 unità. La caratteristica fondamentale di ASSET GEIE è di riunire altre professionalità nei vari campi tecnici per fornire soluzioni integrate all’insegna dell’eccellenza, utilizzando tecniche progettuali e di PCM innovative che prevedono: – progettazione ar­chitettonica BIM; – progettazione strutturale e infrastrutturale; – progettazione impiantistica elettrica e mec­canica; – bioedilizia sostenibile secondo protocolli ITACA e LEED; – project management; – direzione lavori.

ASSET G.E.I.E.
Via Bligny 5 – 10123 Torino
0039 011 2386221
0039 011 2359391
assetgeie@pec.assetgeie.eu
www.assetgeie.eu


ASSET GEIE operon në fushën e projektimit arkitektonik, urbanistik, struktural, impiantistik, gjeologjik, hi­drogjeologjik, gjeoteknik me një staf prej më shumë se 20 njësi. Karakteristika thelbësore e ASSET GEIE është të bashkoj profesione të ndryshme në fusha të tjera teknike për të ofruar zgjidhje të integruara ekselente, duke përdorur teknika projektimi dhe PCM inovative që parashikojnë: – projektim arkitektonik BIM; – projektim strukturor dhe infrastrukturor; – projektim impiantistik elektrik dhe mekanik; – bio ndërtim të qëndrueshëm sipas protokolleve ITACA dhe LEED; – project management; – drejtim punimesh.

 

Related Post

Greece, Bulgaria ink IGB gas pipeline, LNG termina... Athens is turning to Sofia in an attempt to re-establish its position in the region, top policy expert tells New Europe. Greece and Bulgaria agreed t...
Energjia, duhen 50 milionë euro. Thatësira prek bu... Shqipërisë do t’i duhet të shpenzojë të paktën 50 milionë euro të tjera për të blerë energji elektrike nga importi gjatë dy muajve të ardhshëm. Korpo...
Missionaries Help Flood Victims in Ghana Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in f...
Albania’s “Shala” River is also ... Recently, some impressive photos from a river in North Albania can be seen on social networks, whose images are compared to those in Thailand. It is a...
International Energy Agency – Official scena... International Energy Agency Reference or baseline scenarios are not presented as business-as-usual or fixed outcomes, but typically are used ...
share