ABILS CONSORZIO STABILE

ABILS CONSORZIO STABILE

abils-logoIl Consorzio è stato costituito nel 2005 ed opera nel campo delle costruzioni di opere pubbliche e delle infrastrutture in genere. Il Consorzio può contare, al suo interno, su imprese che hanno sviluppato nel corso del tempo tecniche costruttive innovative, capaci di realizzare delle opere ad elevata specializzazione.

ABILS CONSORZIO STABILE
Via L. Sturzo 43/E – 52100 Arezzo
0039 075 8520045
0039 075 8522850
info@abils.eu
www.abils.eu


Konsorciumi është themeluar në vitin 2005 dhe vepron në fushën e ndërtimeve të veprave publike dhe in­frastrukturave në përgjithësi. Konsorciumi ka brenda vetes ndërmarrje që me kalimin e kohës kanë zhvilluar teknika ndërtimi novatore, të aftë për të realizuar vepra shumë të specializuara.

Related Post

San Leon Energy Plc Earns “Corporate” Rating from ... San Leon Energy Plc (LON:SLE)‘s stock had its “corporate” rating reaffirmed by FinnCap in a research note issued on Tuesday. San Leon Energy Plc (LON...
TAP says construction of pipeline’s Albanian... The Trans Adriatic Pipeline (TAP) AG has announced that the construction of the pipeline on the territory of Albania is progressing without delays. ...
China Three Years Late on Installing Offshore Wind... BEIJING - China is three years behind schedule on a plan that would make it the world’s biggest market for offshore wind, a setback for the $15 billio...
Energjia, duhen 50 milionë euro. Thatësira prek bu... Shqipërisë do t’i duhet të shpenzojë të paktën 50 milionë euro të tjera për të blerë energji elektrike nga importi gjatë dy muajve të ardhshëm. Korpo...
Time period for TAP construction revealed Onshore construction activities within the Trans Adriaric Pipeline (TAP) project will commence in parallel in all the host countries during the summer...
share